رادیو سلامت، رسانه ای شنیداری، تخصصی، معتبر، پیشگام و موج آفرین در همه حوزه های مربوط به سلامت فرد و جامعه است که براساس تحقیقات و دانش روز و با تکیه بر اصول اخلاقی و ارزشهای اسلامی، ملی و انقلابی، برنامه های فاخر طراحی، تولید و برای مخاطبان فرهیخته ی خود پخش می نماید.
رادیو سلامت به عنوان هشتمین شبکه رادیویی با سرلوحه قراردادن آیه ی ""یا من اسمه دواء و ذکره شفاء" و با هدف طراحی و تولید برنامه هایی با محوریت سلامت براساس تحقیقات و دانش روز در ابعاد مختلف (جسمی، روانی، معنوی و اجتماعی )مرتبط با سلامت فرد و جامعه و متناسب با نیازهای فزاینده مخاطبان در این زمینه، چارچوب خط مشی ها وسیاست های مصوب سازمانی، با نگرش استراتژیک به سند چشم انداز بیست ساله و برنامه های توسعه سلامت کشور ، با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بهمن ماه سال ۱۳۸۱به صورت آزمایشی راه اندازی شد .
فعالیت این رادیو از ابتدای سال ۱۳۸۲ با ۴ ساعت پخش برنامه در روز به صورت رسمی بر روی موج رادیو ورزش آغاز شد و از اواخر اردیبهشت ماه ۱۳۸۴ با ۱۲ ساعت پخش برنامه در روز ادامه یافت و از ۵مردادماه سال ۱۳۹۰، مدت پخش برنامه های آن از ۱۲ ساعت به ۱۸ ساعت افزایش یافت و گروه شامگاهی نیز فعالیت خود را از این تاریخ در کنار گروه های قبلی صبحگاهی، نیمروزی و عصرگاهی آغاز کرد .
شبکه ی رادیویی سلامت از ابتدا بر روی موج FM ردیف ۱۰۳/۹ مگاهرتز پخش می شد، اما از ۸ اسفند ۱۳۸۹، موج این شبکه هماهنگ با سایر شبکه های رادیویی به FM ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تغییر یافت .
از آذر ماه سال ۱۳۹۰، نام و ماموریت گروه ها متحول شد و ویژگی کنداکتور از زمانی به زمانی- موضوعی تغییر یافت . همزمان با روز پزشک (اول شهریور )در سال ۱۳۹۲، شبکه رادیویی سلامت ۲۴ ساعته شد.
درصد پوشش جمعیتی : ۸۰% درجیتال و ۷۰% آنالوگ (۲۲استان
فرکانس : موج اف ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز درتهران، از طریق گیرندههای دیجیتال و ماهواره بدر فرکانس ۱۱۸۸۱